Balanta energetica

Definitie Balanta energetica

Balanta care reflecta resursele de energie, pe de o parte, si consumul acesteia pe de alta parte.Balanta energetica se intocmeste anual de toate unitatile (economice sau bugetare) si ministerele (organe centrale) care produc sau consuma, respectiv transporta si distribuie energie .

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanta energetica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanta energetica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanta energetica. Definitiile termenilor despre Balanta energetica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanta energetica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanta energetica.