Bursa

Definitie Bursa

1. Forma de piata publica unde se negociaza hartii de valoare si valuta straine sau unde se desfasoara tranzactii de marfuri, navluri, asigurari etc. realizandu-se profituri din specularea diferentei dintre pretul existent in momentul inchiderii tranzactiei si cel din momentul efectuarii ei.2. Alocatie baneasca acordata de stat, de o institutie etc. unui elev, student etc. pentru a se intretine in timpul studiilor, si unor cercetatori, cadre didactice etc., pentru specializare, perfectionare etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bursa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bursa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bursa. Definitiile termenilor despre Bursa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bursa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bursa.