Capacitate de plata

Definitie capacitate de plata

posibilitatea agentului economic de a putea face fata unor obligatii pe termen scurt se determina ca raport intre activele curente (stocuri, creante, numerar) si datoriile curente (datoriile pe termen scurt, mai mic de un an: credite de trezorerie, datorii fata de salariati, fata de bugetul statului, fara de furnizori, etc).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capacitate de plata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul capacitate de plata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la capacitate de plata. Definitiile termenilor despre capacitate de plata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la capacitate de plata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la capacitate de plata.