Poze Maestru

 • Duminica, 3 februarie un nou Maestru de Ceremonii in Muzicalul Chicago

  Poza: Duminica, 3 februarie un nou Maestru de Ceremonii in Muzicalul Chicago

 • Afis eveniment Shaolin

  Poza: Pentru prima oară în România: Maestru Shi Yan Yan din mănăstirea Shaolin. Eveniment gratuit.

 • Afis eveniment Shaolin

  Poza: Pentru prima oară în România: Maestru Shi Yan Yan din mănăstirea Shaolin. Eveniment gratuit.

 • ULTIMELE INSCRIERI LA CURSUL DE COLOANELE DESTINULUI SI I CHING SUSTINUT DE MARELE MAESTRU FENG SHUI RAYMOND LO

  Poza: ULTIMELE INSCRIERI LA CURSUL DE COLOANELE DESTINULUI SI I CHING SUSTINUT DE MARELE MAESTRU FENG SHUI RAYMOND LO

 • BARTOLOMEU CONSTANTIN SAVOIU A FOST REVOCAT DIN FUNCTIA DE MARE MAESTRU AL MARII LOGI NATIONALE UNITE DIN ROMANIA

  Poza: BARTOLOMEU CONSTANTIN SAVOIU A FOST REVOCAT DIN FUNCTIA DE MARE MAESTRU AL MARII LOGI NATIONALE UNITE DIN ROMANIA

 • Justiţia românească şi-a spus cuvântul: domnul Liviu Mânecan a fost înregistrat Preşedinte al Asociaţiei Marea Lojă Naţională Unită din România, sub titulatura de Mare Maestru.

  Poza: Justiţia românească şi-a spus cuvântul: domnul Liviu Mânecan a fost înregistrat Preşedinte al Asociaţiei Marea Lojă Naţională Unită din România, sub titulatura de Mare Maestru.

 • CONVENTUL EXTRAORDINAR AL MAREII LOJI NATIONALE UNITE DIN ROMANIA A TRANSAT. MARELE MAESTRU ALES IN UNANIMITATE DE VOTURI ESTE DL.LIVIU MANECAN

  Poza: CONVENTUL EXTRAORDINAR AL MAREII LOJI NATIONALE UNITE DIN ROMANIA A TRANSAT. MARELE MAESTRU ALES IN UNANIMITATE DE VOTURI ESTE DL.LIVIU MANECAN

 • Evenimente extraordinare în lumea Masonica Internationala. Marea Loja Nationala Unita din România reprezentata de Marele Maestru Liviu Manecan – prezenta în toate Reuniunile Masonice Internationale ale anul

  Poza: Evenimente extraordinare în lumea Masonica Internationala. Marea Loja Nationala Unita din România reprezentata de Marele Maestru Liviu Manecan – prezenta în toate Reuniunile Masonice Internationale ale anul

 • BARTOLOMEU CONSTANTIN SAVOIU, MARE MAESTRU AL MARII LOJI NATIONALE UNITA DIN ROMANIA DECLARA: 'AM LICHIDAT INFLUENTA NEFASTA A CUPLULUI ANCA NICOLESCU-ANDRE SZAKVARY SI ACOLITII DIN OBEDIENTA NOASTRA”

  Poza: BARTOLOMEU CONSTANTIN SAVOIU, MARE MAESTRU AL MARII LOJI NATIONALE UNITA DIN ROMANIA DECLARA: 'AM LICHIDAT INFLUENTA NEFASTA A CUPLULUI ANCA NICOLESCU-ANDRE SZAKVARY SI ACOLITII DIN OBEDIENTA NOASTRA”

 • CURS INTENSIV DE COLOANELE DESTINULUI SI I CHING SUSTINUT DE MARELE MAESTRU RAYMOND LO

  Poza: CURS INTENSIV DE COLOANELE DESTINULUI SI I CHING SUSTINUT DE MARELE MAESTRU RAYMOND LO

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul maestru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la maestru. Pozele pe tema maestru cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul maestru, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la maestru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la maestru.