NEWADA    

Comunicate de presa si evenimente pe tema NEWADA

 • NEWADA. Parteneri Proiect

  NEWADA

  Bucuresti - 4 May 2011

  Comunicat de UBIQUM MEDIA SRL

  ... NEWADA (Network of Danube Waterway Administrations - Retea Administratii de cai navigabile ale Dunarii) are ca scop cresterea eficientei Dunarii in calitate de Coridor VII European de Transport prin intensificarea cooperarii intre ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: transport fluvial , strategia dunarii , dunare , afdj , newada

  Vezi toate comunicatele de presa despre NEWADA

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul NEWADA.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la NEWADA. Informatiile despre NEWADA cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul NEWADA, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la NEWADA, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.