Concurs de povestiri erotice – „O cana de pus la rana“

Iasi - 10 octombrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Poetul Emil Brumaru a lansat azi, 10 octombrie, pe blogul sau www.hobbitul.ro, un concurs de „povestiri erotice si nevrotice“. Mare pasionat de cafea – rubrica sa de la Romania literara se intituleaza chiar „Cersetorul de cafea“ – scriitorul ofera ca premiu pentru cea mai buna proza una dintre canile din care a baut ani de zile cafea, cana ce poarta „linga gaurica toartei, iscalitura lui umila si albastra“.

Participantii la concurs trebuie sa trimita pina pe 10 noiembrie o povestire erotica de maximum 3000 de semne pe adresa hobbitul@yahoo.com. Selectia textelor este asigurata de catre Radu Pavel Gheo, Viviana Musa si Iulian Comanescu.

Despre Polirom


Emil Brumaru (n. 1 ianuarie 1939, Bahmutea, Basarabia) este un scriitor si poet contemporan iesean. Apreciat in egala masura atat de critica literara, cat si de publicul larg, reuseste sa impresioneze si prin personalitatea sa non-conformista. Are rubrici in Romania literara, Ziarul de Iasi si Suplimentul de cultura. A debutat cu poezii in revista Luceafarul, iar debutul editorial a avut loc in 1970, cu doua volume, Versuri si Detectivul Arthur. Poemele sale au fost incluse in antologii din Romania, Germania, Franta, Anglia.
hobbitul@yahoo.com
hobbitul@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/polirom/concurs-de-povestiri-erotice-o-cana-de-pus-la-rana