Din nou, 'Suplimentul de cultura' – restul e maculatura!

Iasi - 3 august 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Panica pe www continua. 'Suplimentul de cultura' si-a schimbat viziunea asupra virtualului si s-a dedat democratiei. Primul magazin cultural din Romania devine interactiv: toate articolele pot fi comentate. Alte utilitati pentru cititor: newsletter imbunatatit, un design pe care il speram mai bun pentru ca mai urit nu poate fi, motor de cautare integrat cu baza de date si functii multiple.

Din nou, 'Suplimentul de cultura' – restul e maculatura!

Revolutia virtuala nu se incheie aici: avem bloguri, locuim in cartierul blogosfera, prima la dreapta cum intri in netul romanesc. Cel mai activ blogger e deocamdata Victor Jalba, care sigur si-a scos de la sertar niste amintiri mai vechi.

Deoarece acesta e din ce in ce mai mult site-ul vostru decit al nostru, ne retragem in spatele pozelor si asteptam sa ne atacati. Nu uitati: meniu pe dreapta, meniu pe stinga, lectura tot inainte, totul incepind de simbata.

Despre Polirom

Suplimentul de cultura este o marca inregistrata Editura Polirom si Ziarul de Iasi. Proiect realizat de Editura Polirom in colaborare cu Ziarul de Iasi si Gazeta de Sud. Suplimentul de cultura se distribuie gratuit impreuna cu Ziarul de Iasi si Gazeta de Sud.
Iasi, B-dul Carol I, nr. 4, etaj 3, CP 266,
tel. 0232/ 214.100, 0232/ 214111, 0724/ 580355, fax: 0232/ 214111
supliment@polirom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/polirom/din-nou-suplimentul-de-cultura-restul-e-maculatura