Toshiba IT TREK te poarta pe calea inovatiei

BUCURESTI - 28 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

SCOP, unicul distribuitor autorizat de echipamente IT-Toshiba in Romania, a pornit in caravana prin 7 dintre cele mai importante orase din tara, in perioada 20 septembrie – 7 octombrie sub deviza URMEAZA CALEA INOVATIEI !

Toshiba IT TREK te poarta pe calea inovatiei

Devenit un eveniment traditional atat pentru echipa Toshiba cat si pentru pietele locale, TOSHIBA IT TREK a ajuns in acest an la a 8 a editie. Plecand de la cele doua concepte de baza in jurul carora acest eveniment a fost dezvoltat inca din anii trecuti, conceptul de parteneriat si cel de valoare adaugata, editia din acest an prezinta solutii ce definesc cele doua concepte prin beneficiile pe care le prezinta: flexibilitate si adaptabilitate oricarui domeniu de activitate sau mediu de lucru, eficienta si profitabilitate.

In acest an, Toshiba IT TREK aduce pe piata locala noutatile din domeniul IT:
1. Solutii de management primar al documentelor oferite de catre cele mai noi multifunctionale Toshiba E-Bridge si e-Studio 3511.
2. Solutii de management al parcului de echipamente de birou.
3. Solutii de control si management al costurilor de copiere
4. Solutii avansate de document management (arhivare-regasire documente si workflow).
5. Cele mai noi tehnologii Toshiba: echipamente de copiere - tiparire - scanare - transmitere fax si e-mail ; videoproiectoare LCD, notebook-uri, etc.

Echipa Toshiba IT TREK vine totodata cu noi solutii ce produc valoare adaugata in parteneriatele de pe piata locala:
- servicii post-vanzare ;
- flexibilitate / tipuri de contracte ;
- solutii de finantare ;
- si nu in ultimul rand oferte speciale.

Toate solutiile prezentate si demonstrate vin in intampinarea dorintelor tuturor companiilor ce vizeaza: productivitate, reducerea costurilor, o mai buna gestiune si exploatare a resurselor, economie, usurinta in utilizare.

Solutiile prezentate si demonstrate de catre echipa Toshiba IT TREK raspund cerintelor generale ce caracterizeaza nu doar piata echipamentelor de birou ci intreaga piata IT&C: mobilitate (wireless), securitate (control access), managementul resurselor si cel mai mic TCO.

Traseul caravanei TOSHIBA IT TREK acopera in acest an urmatoarele orase: Oradea (20 septembrie) ; Sibiu (22 septembrie) ; Timisoara (27 septembrie) ; Arad (29 septembrie) ; Alba-Iulia (4 octombrie) ; Bucuresti (6 octombrie).

Despre SCOP Computers

SCOP se situeaza in topul autohton al companiilor de IT, fiind unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse informatice hardware si software. Fondata in 1994, compania a atins o cifra de afaceri de peste 50 milioane USD in 2004. SCOP este distribuitor exclusiv in Romania al marcilor Toshiba, Kyocera, 3Com si Borland. De asemenea, comercializeaza si promoveaza, in cadrul unor parteneriate solide si de succes, numeroase alte marci de prima marime ale industriei: Microsoft, Hewlett-Packard, Fujitsu Siemens, Veritas, Acer.
Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati SCOP, tel. 021/301.57.95 (persoana de contact – Ioana Ciolpan, Manager Comunicare, SCOP Computers).
ioana.ciolpan@scop.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scop-computers/toshiba-it-trek-te-poarta-pe-calea-inovatiei