Cartele de reincarcare si de convorbiri internationale disponibile online

BUCURESTI - 21 noiembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Repka Electronics – www.repka.ro, lider regional in integrarea si implementarea de solutii complexe IT&C si DevStudio – www.devstudio.ro, agentie de web si software developent, anunta lansarea portalului de cartele si reincarcari online MinuteMinute – www.MM.ro.

Cartele de reincarcare si de convorbiri internationale disponibile online

Noul portal MM.ro, acronim ce vine de la MinuteMinute, aduce intreaga gama de cartele prepaid si cartele de convorbiri internationale de la cei mai importanti operatori de telefonie fixa si mobila, ca Vodafone, Orange, Cosmote sau UPC, online, intr-un mediu usor de utilizat, flexibil si sigur. Astfel orice utilizator ce doreste sa achizitioneze cartele prepaid sau de convorbiri internationale poate accesa portalul MM.ro unde in 3 pasi simpli, ce pot fi completati in maxim 5 minute, poate realiza o comanda online pentru produsele pe care le doreste.

,,Prin lansarea portalului www.mm.ro am dorit sa abordam intr-un mod cat mai eficient si sigur un concept nou de livrare al cartelelor de reincarcare si de convorbiri internationale, care se bucura de un succes deosebit pe piata si de care au nevoie o multime de persoane si companii. Consider ca avem pe deplin capacitatea necesara pentru a oferi eficienta, securitate si calitate clientilor nostri.’’ declara Denis Repka, Director General al companiei Repka Electronics.

Cei trei pasi in care se realizeaza o comanda au fost simplificati la maxim fata de alte site-uri pentru a fi eficienti din punctul de vedere al clientului care are nevoie e flexibilitate, rapiditate si securitate, acesti pasi putand fi descrisi dupa cum urmeaza:

- pentru inceput fiecare client va trebui sa selecteze operatorul de la care doreste sa achizitioneze cartelele de reincarcarea sau de convorbiri internationale

- in pasul doi va trebui sa aleaga valoarile si cantitatile cartelelor pe care doreste sa le achizitioneze, clientii putand opta pentru cartele de valori de valori diferite, de la operatori diferiti si cantitati diferite

- in pasul al treilea dupa efectuarea si autentificarea platii electronice, realizata din deplina siguranta, fiecare client va primi pe adresa sa de e-mail un mesaj continand produsele comandate.

Produsele sunt livrate exclusiv in format electronic, pe adresa de e-mail a clientului, dupa efectuarea si autentificarea platii online pentru optimizarea procesului de cumparare a acestor tipuri de produse. Fiecare client primeste pe adresa sa de e-mail un mesaj care contine toate datele necesare reincarcarii unui cont prepaid sau datele necesare pentru a putea vorbi de pe telefonul fix in afara tarii.

Plata electronica a produselor se realizeaza in deplina siguranta prin sistemul 3D Secure, folosind carduri de credit sau debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa / Visa Electron si Mastercard / Maestro). Sistemul 3D Secure asigura tranzactiilor on-line desfasurate pe MM.ro acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Portalul MM.ro este autorizat de Romcard, autoritatea nationala pentru reglementarea platilor electronice, pentru desfasurarea de operatiuni in mediul electronic si are certificarile Verified by VISA si Mastercard Secure Code.

,,MM.ro este un sistem eficient prin insasi conceptul sau nou de livrare al produselor exclusiv in format electronic. Utilizatorii care acceseaza portalul MM.ro beneficiaza de flexibilitate in mod deosebit in pasii care ii au de urmat pe site, securitate prin utilizarea celor mai noi algoritmi, sisteme si filtre si nu in ultimul rand calitate.’’ declara Alexandru Stupar, Manager al agentiei DevStudio.

De asemenea, clientii MM.ro beneficiaza de un standard ridicat de calitate datorita faptului ca Repka Electronics, compania care opereaza portalul de cartele si reincarcari online este certificata conform standardului de calitate SR EN ISO 9001:2000 si SR EN ISO 9001:2001.

Mai multe detalii puteti afla pe www.mm.ro sau www.minuteminute.ro.

Despre devStudio

Despre Repka Electronics

Repka Electronics este lider regional in integrarea si implementarea de solutii complexe IT&C fiind certificata SR EN ISO 9001:2000 si SR EN ISO 9001:2001. Repka Electronics a fost fondata in 1990 si lansata in forma de astazi in anul 1993, este una dintre primele companii de IT&C din Romania, primul reprezentant Mobil Rom – Dialog actiualmente Orange in Maramures chiar de la lansarea serviciilor GSM in Romania. Repka Electronics este Microsoft Authorized Education, Microsoft Commercial Partner, Intel Product Integrator si Intel Associate Member. Mai multe detalii puteti afla online pe www.repka.ro.

Despre DevStudio

DevStudio este o agentie de web si software development, cu rezultate considerable obtinute la festivaluri nationale si cu un portofoliu care acopera segmentul de aplicatii de comert electronic, integrare servicii, arhitectura comunicationala si creatie web. DevStudio are in portofoliu companii nationale de renume, a caror cerinte au fost indeplinite cu succes si care au adus rezultate de business. DevStudio este capabila sa ofere solutii software complexe, in prezent fiind partener IBM, GeCAD, F-Secure, Infodesign etc. Pentru mai multe detalii accesati www.devstudio.ro.

Stupar Alexandru
General Manager
DevStudio - web & software solutions
Mobile 0723 178 275
office@devstudio.ro