Link Building pentru SEO. De ce este important

Link Building este o practica des intalnita cand vine vorba de SEO. Aceasta presupune constructia de hyperlinkuri unidirectionale (denumite si backlink-uri) catre un site web cu scopul de a imbunatati vizibilitatea in motoarele de cautare.

Construirea de linkuri consta in a face ca alte site-uri, cu autoritate, sa trimita linkuri catre pagina site-ului tau.  Acest lucru se poate face prin postarea de articole SEO pe diverse site-uri.

Link Building: De ce este important

Construirea de Link Building face ca o pagina sa ajunga mai sus in motoarele de cautare. Cu cat aceasta este mai sus, cu atat vei primi mai multi vizitatori pe site. Acesta este unul dintre cei mai importanti factori de clasificare ai Google.

De asemenea, Link Building-ul se mai poate face prin plasarea unui link intr-un articol nativ, deja existent pe site-ul respectiv.  Poate fi o stire, un articol clasic sau un articol de blog.

Castigarea de linkuri este unul dintre cele mai importante strategii de urcare in motoarele de cautare. Acest lucru se intampla cand reusesti sa creezi un continut de calitate pe care alte site-uri sa-l aprecieze. Astfel, site-urile web vor prelua o parte din continut (plasarea unei stiri in exclusivitate, a unui interviu, etc.), precizand sursa si dand link de trimitere care pagina ta.

Keyword Research

Keyword Research te ajuta sa gasesti cele mai bune cuvinte cheie pe care sa le vizezi in strategia de optimizare SEO.

Rank Tracking

Rank Tracking sau urmarirea clasamentului cuvintelor cheie te ajuta sa te asiguri ca site-ul este vizibil in motoarele de cautare.

Link Research

Link Research Tools este un instrument uimitor pentru eliminarea penalizarilor automate si manuale ale Google si pentru crearea de campanii de link building.

Google Webmaster Tools

Monitorizeaza evolutia site-ului in Google cu ajutorul acestui tool care verifica integritatea unui site in motoarele de cautare.

Ahref

Urmareste backlink-urile si mentionarile site-ului tau cu ajutorul site-ului Ahrefs, pentru a sti unde te situezi si ce trebuie sa mai faci.

Open Site Explorer

Cu ajutorul acestui tool poti compara site-ul tau cu cel al competitorilor si poti afla de unde vin link-urile catre site-ul lor.
De ce sa alegi comunicatedepresa.ro in strategia ta de link building?
  • Link Building-ul creat prin articolele SEO te ajuta sa urci in cautarile din Google
  • Link Building-ul te ajuta la construirea unui brand awareness, atragand mai multi clienti pentru afacerea ta
  • Poti publica articole instant, dintr-o lista de peste 800 de site-uri din toate domeniile
  • Totul se intampla dintr-un singur loc, printr-un sistem automatizat, prin urmare castigi timp valoros pentru tine. Procesul dureaza maximum 3 minute
  • Vei avea un consultant direct care iti va fi alaturi pentru orice problema
  • Peste 18 ani de experienta in media digitala
  • Peste 150.000 de articole publicate
Hai să discutăm despre proiectul tău!

Cu peste 18 ani de experiență în media digitală, Comunicatedepresa.ro este un instrument util si eficient de comunicare si informare publica.

Inainte de a trimite datele va rugam sa consultati Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate. Prin apasarea butonului “Trimite”, va exprimati acordul cu privire la acestea si acceptati sa fiti contactat de un reprezentant Comunicatedepresa.ro.

Mai multe informatii despre link building
Optimizare SEO
Pentru ca afacerea ta sa fie prezenta in primele afisari si sa ajunga usor la publicul tinta ai nevoie de o optimizare SEO.
Backlink
Un backlink mai este cunoscut si ca link inbound sau link de intrare de la un site catre un alt site, care ajuta la cresterea in motoarele de cautare.
Promovare SEO
Promovarea SEO ajuta un site, indiferent de tipul acestuia, sa se diferentieze de site-urile similare, in rezultatele motoarelor de cautare
Articole SEO
Articolele SEO, mai sunt cunoscute si ca Advertoriale SEO si au ca scop cresterea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Advertoriale
Advertoriale SEO, sunt articole informative, atractive, care duc la sporirea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Campanie SEO
O campanie SEO este un proces prin care site-ul tau poate creste in motoarele de cautare. 
Servicii SEO
Serviciile SEO cuprind atat promovarea site-ului si a brandingului, cat si optimizarea site-ului in motoarele de cautare prin publicarea de articole SEO.
Google Ads
Google Ads iti permite sa-ti promovezi afacerea persoanelor potrivite, in locul potrivit si la momentul potrivit, astfel incat sa atragi vanzari rapid.
Facebook Ads
Facebook Ads este platforma ideala pentru a creste vizibilitatea afacerii tale sau pentru a atrage rapid vanzari, atat prin campanii B2C cat si B2B.
Fonduri Europene
Beneficiare de granturi prin programele de Fonduri Europene au obligatia de a publica communicate de presa la inceputul si finalizarea proiectului.
Comunicate de presa tema Link Building
link-building. Publyo - cel mai eficient sistem pentru campaniile de link building de pe piața din România
link-building. Daniel Ionescu, CEO Danco Vision Interactive & DigitalU
link-building. Link Bilding
link-building. Metode verificate de link building
Prin utilizarea site-ului, iti exprimi acordul cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Folosim cookie-uri pentru a-ti asigura o experienta pozitiva si o navigare intuitiva si relevanta. Accept